Vi endrer menyene våre hver uke. Se under for dagens rett.
Bestill på telefon 41 39 30 40 eller e-post mat@kokkenilogen.no

Tirsdag

Komler servert med kålrabistappe, saltet lammebog, kjøtt pølse og baconfett

Pris 165,-

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-

Onsdag

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sky
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-

 

Torsdag

Komler servert med kålrabistappe, saltet lammebog, kjøtt pølse og baconfett

Pris 165,-

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-

 

 

Fredag

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-

Lørdag

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-

Søndag

Surstek servert med fløtesaus, grønnsaker, kokte poteter, tyttebærsyltetøy og waldorfsalat

Pris 185,-

Juletallerken: Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy
Ribbe med rødkål, medisterkaker
Julepølser, saus og poteter

Pris 199,-