Velg oss så du og gjestene dine blir fornøyd!

Kokken i Logen leverer catering til kunder i Stavanger og omegn. Bestill alt fra koldtbord, stek/surstek, spekemat, tapas, grillmat, smørbrød, påsmurt og gryteretter. Vi sier aldri nei, og finner gode løsninger for alle. Står det ikke på menyen, ta likevel kontakt og vi ordner det meste. Vi skaffer personal til både bedrift og hjemme og kan tilby selskapslokaler for de som behøver dette.

Vi tilbyr deilig mat til alle anledninger. Vi leverer alt fra små selskap på 8 - 10 personer og opp til store selskaper på 1000 personer. Det kan for eksempel være julebord, sommertreff, avdelingstreff, teambuilding, kundetreff osv. Vi leverer mat om det er i deres egne lokaler, i lånte/eide lokaler, eller i våre selskapslokaler.

Vi tilpasser også selvfølgelig maten med hensyn til eventuelle matallergier/intoleranse.

Kontakt oss for priser og levering. Kjøring kommer i tillegg til oppgitte priser. Alle priser er oppgitt med forbehold om endring.

Bryllup

Bryllup er en stor begivenhet og bør planlegges godt. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med oss or et uforpliktende møte. Vi har mange års erfaring med bryllup og kan bistå dere med å få en perfekt dag. Les mer. 

Kontakt / Bestilling