Kokken i Logen disponerer lokaler i Frimurerlogen på Løkkeveien og i Odd Fellow Gården i Tjodolfsgate 1, Stavanger. Begge stedene har sine særpreg med flotte og elegante lokaler.

Odd Fellow Gården

I april 1985 når Odd Fellow Gården i Stavanger var innviet, ble det sagt at det var det fineste Odd Fellow bygget i Europa, og nå nesten 30 år senere er det framdeles like fint. Det er velegnet til selskaper av forskjellige art.

Utleie er åpent og ikke knyttet til medlemskap.

,466,464"]

Frimurerlogen

Når Frimurerlogen ble bygget i 1917 ble spisesal og salonger brukt som Stavanger kommunes representasjonslokale-fordi de var de flotteste i byen. Lokalene er intil nylig utelukkende brukt i forbindelse med losjearrangementer, og er derved for de fleste  Stavanger-borgere en godt bevart hemmelighet. Frimurlogens lokaler er eksklusive og skreddersydd til ulike selskapligheter.

Utleie er åpent og ikke knyttet til medlemmer.

 

Servering og drikke

Odd Fellow Gården og Frimurerlogen har alle rettigheter og kan tilby et virkelig godt og spennende utvalg av mat og drikke-fra ”tradisjonell” god og enkel mat til selskapsmeny.

Alle prisene i vår meny er basert på levering i disse lokaler eller på annen adresse. I Menyforslaget opererer vi med 2 forskjellige priser. Pris ute gjelder rene cateringsoppdrag og er inkl.15% moms. Pris inne inkl. 25% moms. Inneprisen er dessuten tillagt duker, lysdekor, servietter, rengjøring og serveringspersonell.

 

Send oss en forespørsel