Kokken i Logen disponerer lokaler i Frimurerlogen på Løkkeveien og i Odd Fellow Gården i Tjodolfsgate 1, Stavanger. Begge stedene har sine særpreg med flotte og elegante lokaler.

Odd Fellow Gården

I april 1985 når Odd Fellow Gården i Stavanger var innviet, ble det sagt at det var det fineste Odd Fellow bygget i Europa, og nå nesten 40 år senere er det framdeles like fint. Det er velegnet til selskaper av forskjellige art.

Utleie er åpent og ikke knyttet til medlemskap.

Leie 4500.-/4000.-

Leie for minnestunder 2000.-

Frimurerlogen

Når Frimurerlogen ble bygget i 1917 ble spisesal og salonger brukt som Stavanger kommunes representasjonslokale-fordi de var de flotteste i byen. Lokalene er intil nylig utelukkende brukt i forbindelse med losjearrangementer, og er derved for de fleste  Stavanger-borgere en godt bevart hemmelighet. Frimurlogens lokaler er eksklusive og skreddersydd til ulike selskapligheter.

Utleie er åpent og ikke knyttet til medlemmer.

Leie 4500.-

Leie for minnestunder 2000.-

 

Servering og drikke

Odd Fellow Gården og Frimurerlogen har alle rettigheter og kan tilby et virkelig godt og spennende utvalg av mat og drikke-fra ”tradisjonell” god og enkel mat til selskapsmeny.

Alle prisene i vår meny er basert på levering i disse lokaler eller på annen adresse. I Menyforslaget opererer vi med 2 forskjellige priser. Pris ute gjelder rene cateringsoppdrag og er inkl.15% moms. Pris inne inkl. 25% moms. Inneprisen er dessuten tillagt duker, lysdekor, servietter, rengjøring og serveringspersonell.

 

Send oss en forespørsel